Du Frida

2018-03-17 18.30

Sibbhult Folkets Hus

Länk till produktionen

www.teaterstenbaraland.se

Beskrivning av produktionen (kort)

En monolog om den mexikanska konstnärinnan Frida Kahlos liv.

Beskrivning av produktionen (lång)

Föreställningen bygger på den mexikanska konstnärinnan Frida Kahlos liv.Hon skadades svårt i en bussolycka i början av 1900-talet.Efter olyckan tvingades hon omvärdera mycket som hon tidigare haft som motto i sitt liv.I monologen ställer hon frågan: Vad är konst? Vad är det som berör en iakttagare och som gör att man går vidare med nya erfarenheter av känslor.Jag kan bara likna min smärta med ett sätt att ge konst en ny dimension.Livet är ingenting om du inte tillför smärta .Rosie Hennig, som skrivit och framför Du Frida, säger att hennes monolog handlar om styrka.

Information om arrangemanget

Du Frida har sin premiär med denna föreställning. Rosie Hennig har skrivit och framför själv monologen. På scenen finns Frida Kahlo, en konstnär och en musiker. Medverkande: Rosie Hennig, skådespelare Märta Hennig, konstnär Mats Hennig, musiker Produktion: Teater Stenbäraland Föreställningens längd: Ca 1 timme utan paus.

Kontaktperson för arrangemanget Rosie Henning

Kontaktperson i lokalen Rosie Henning

Biljetter

Biljettinformation

Biljetter kan förbeställas på tel. 070-2715002,072-2136126, rosie@immeln.nu, solveig.amvall@gmail.com Biljetter kan även köpas på spelplatsen före föreställningen. Pris: 200 Med scenpass:160

Länk till internetbiljetter

www.facebook.com/ostragoinge.riksteater

Scenpassförmån

20%